Medlemsbrev 1 - 2024

Nye telefontider på kredskontoret, generalforsamling og Godt nytår

Et nyt år
Allerførst vil vi gerne ønske alle et godt nytår. Sikke en start vi fik med masser af sne og kaos til følge, og minusgrader så selv de mest hærdede lærere måtte smide shortsene og tage lange bukser på.
Flere af jer har sikkert også været i tvivl om, hvorvidt I skulle møde på arbejde, når politiet fraråder al unødig udkørsel. Til det må vi sige, at det i kommunens optik ikke er unødig udkørsel at tage på arbejde, i hvert fald ikke, når man arbejder tæt på borgerne. Alligevel har snekaosset gjort det umuligt for nogle af jer at møde på arbejde, men jeg håber, at det har været muligt at finde nogle gode løsninger ude på skolerne, hvor man har kunne dække ind for hinanden, og hvor man har kunne tage cirkulæret for sund fornuft i brug.
Det nye år bringer os helt sikkert en masse spændende opgaver. For blot at nævne nogle af dem så er der et folkeskoleudspil, som forligspartierne går i gang med at forhandle om, ligesom vi ser ind i et forår med overenskomstforhandlinger som den primære opgave.
I Brønderslev har vi en distriktsstruktur, som forhåbentlig falder på plads, så vi kan komme videre og få lidt ro på. Desuden ligger der en omorganisering af specialområdet og lurer forude.
Vi ser desværre en kedelig tendens i, at der er flere og flere lærere, der bliver sygemeldt på grund af stort arbejdspres, og samtidig med det oplever lærerne, at de mangler muligheder for at hjælpe de elever, der har behov for det. Det er derfor et kæmpestort indsatsområde for os i det kommende år.
Vi glæder os til arbejdet i 2024.

Udvidet telefontid
Hvert år ved årsskiftet evaluerer vi vores service overfor medlemmerne, og i år har det fået den konsekvens, at vi ændrer vores åbningstider.
Det betyder, at åbningstiderne ser ud som følgende:
Kontoret er åbent for fysisk fremmøde: mandag til torsdag fra kl. 9 – 15. Fredag åbent efter aftale.
Telefontiden er: mandag til torsdag fra kl. 8.30-15-30 og fredag fra kl. 8.30-12.30.
Mail besvares løbende.

Generalforsamling 2024.
Der er indkaldt til ordinær generalforsamling torsdag den 14. marts kl. 17 på Restaurant Nordstjernen Blokhus. Du kan se opslag med foreløbig dagsorden på skolerne, på Folkeskolen.dk og ved at klikke her. Desuden vil din TR sende den ud til dig på jeres intranet
Hvis du har interesse i at stille op til kredsstyrelsen, har du mulighed for at præsentere dit kandidatur i et valgblad, som udsendes sammen med den skriftlige beretning. Du skal indsende det til Kitr@dlf.org inden vinterferien, for at vi kan nå at få det med.

Emner

Målgruppe